Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Viden om - EpilepsiHjørnet

Epilepsi er en af de hyppigste neurologiske sygdomme. Det er et neurologisk fænomen, en forstyrrelse i hjernen. En pludselig forbigående forstyrrelse i en større eller mindre del af hjernen, som udløser et anfald.

Prognosen er meget forskellig for den enkelte, bliver man anfaldsfri på medicin som ca. 65 % af alle ramte, og hvad er årsagen til at man får epilepsi.

Mange mennesker med epilepsi lever et liv på lige fod med andre mht. uddannelse og arbejde. Desværre er det også veldokumenteret, at der er en overrepræsentation af mennesker med epilepsi, som har en forringet livskvalitet og psykosociale problemer på grund af deres epilepsi.

Kilde: www.socialstyrelsen.dk

EpilepsiHjørnet

EpilepsiHjørnet ønsker at støtte de mange danskere, som har epilepsi og deres pårørende. 

Det gøres ved at skabe mere opmærksomhed på epilepsi, og ved at hjælpe pårørende til epilepsiramte igennem den krise de står midt i, når en de har kær rammes.