Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Se videoen til EpilepsiHjørnets støttesang..... - EpilepsiHjørnet

Den 25. november var dagen, vi lancerede vores nye hjemmeside samt dagen, vi stille startede vores kampagne for forskning i cannabis til børn med epilepsi.

Alex Ambrose har skrevet og synger den smukkeste støttesang – og nu er der video til også. Hør den her: OPDATERES SNAREST…..

Sangen handler om en mors fortælling om sit barn med svær epilepsi og den hårde kamp for anfaldsfrihed. For 4 år siden fik moren besked om at hendes barn ikke ville overleve. Som mor giver man aldrig op, og det gjorde hun heller ikke. Hun tog sagen i egen hånd og undersøgte ned til allermindste detalje. En rejse til Colorado, for at undersøge om cannabisolie kunne være en mulighed, blev hans redning.

Han er gradvist blevet trappet ud af den konventionelle medicin, som på ingen måde hjalp ham og har i de sidste 1 år og 9 måneder udelukkende taget cannabisolie.

Dødsdommen drengen fik blev ændret og i dag lever han uden anfald. Han har fået et værdigt liv med langt bedre livskvalitet. Han slipper for bivirkningerne fra den konventionelle medicin – og han er i live.

Drengen er en ud af mange – faktisk lever over 15.000 epilepsiramte i Danmark med anfald. Den konventionelle medicin virker ikke for dem. Vi kan ikke acceptere, at der her fra Danmark og så sandelig også fra udlandet, er så mange som oplever god virkning med fuldspektret olie, uden at undersøge dette nærmere.

Skylder vi ikke de godt 1/3 epilepsiramte – over 15.000 mennesker – at gøre det. Det mener EpilepsiHjørnet.

Man kan støtte vores sag ved at dele vores opslag, så vi kan få en debat i gang, samt ved at donere til vores indsamling, som vi selvfølgelig har en tilladelse til.

MobilePay: 52721

Vi sender en kæmpe tak til alle, som har bidraget til denne video – vi kunne ikke have gjort det uden jer. Vi sender dog en ekstra særlig og stor tak til Alex Ambrose og Mirror Entertainment.

EpilepsiHjørnet

EpilepsiHjørnet er en ny forening, som ønsker at støtte de mange danskere, som har epilepsi og deres pårørende.

Det ønsker vi at gøre ved at være innovativ, ressourcestærk og lydhør.

STØT EpilepsiHjørnet

Støt os


– der er rigtig mange måder at gøre det på og vi bliver så utrolig glade.

Ønsker du at støtte EpilepsiHjørnets generelle arbejde, kan du sende et valgfrit beløb på denne side her:

> STØT EpilepsiHjørnet