Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Liselott Blixt har sikret 30 millioner til epilepsiområdet. - EpilepsiHjørnet

30 millioner som fordeles over de næste 4 år indenfor udvalgte epilepsiområder. Det er jo helt fantastisk, men også meget tiltrængt.

Liselott Blixt har været nødt til at arbejde ihærdigt for at få pengene, men hun ved der er et stort behov, og har derfor ikke givet op.

Først fik hun sat penge af, så der kunne laves et eftersyn, og i oktober 2018 udkom sundhedsstyrelsen med rapporten “Eftersyn af indsatsen til mennesker med epilepsi”.

Rapporten viser at der er rigtig mange områder, som er problematiske, og det er bestemt også EpilepsiHjørnets vurdering. Epilepsi er et område, som virkelig mangler fokus.

EpilepsiHjørnet eksisterede ikke som forening, da arbejdet med eftersynet gik i gang og har derfor ikke været med til at udvælge områderne.

Vi har dog fremlagt et par ønsker, som vi håber og tror, der er blevet lyttet til. De er ikke i rapporten, men kan få enorm betydning for rigtig mange epilepsiramtes livskvalitet.

Vi venter spændt på hvilke områder, der sættes penge af til.

Stor tak skal lyde til Liselott Blixt, for at vælge Epilepsi og for at være med til at gøre en forskel, for de 50.000 danskere som har epilepsi.

KILDE: Sundhedsstyrelsen Epilepsinyhedsbrevet

FOTO: Steen Broogaard

EpilepsiHjørnet

EpilepsiHjørnet er en ny forening, som ønsker at støtte de mange danskere, som har epilepsi og deres pårørende.

Det ønsker vi at gøre ved at være innovativ, ressourcestærk og lydhør.

STØT EpilepsiHjørnet

Støt os


– der er rigtig mange måder at gøre det på og vi bliver så utrolig glade.

Ønsker du at støtte EpilepsiHjørnets generelle arbejde, kan du sende et valgfrit beløb på denne side her:

> STØT EpilepsiHjørnet