For få dage siden viste vi vores fine nye hjemmeside frem og hvilken modtagelse. Vi åbnede også for medlemskab til foreningen, og igen er vi meget taknemmelige for hver og en som har valgt at støtte os. Det betyder utroligt meget for os.

Vi nævnte kort, at vi starter vores første kampagne, og det vi samler ind til, er forskning i cannabis til børn med epilepsi. Vi ønsker at få forsket i fuldspektret olie, da vi tror på, samt undersøgelser og erfaringer taler for, at det er hvad virker bedst.

Mange forældre til børn med epilepsi og voksne med epilepsi ønsker at prøve cannabis. Det kan i Danmark være svært at finde en læge som vil udskrive, det skal ændres.

Der mangler forskning, så det vil vi skaffe. Derfor samler vi penge ind, så vi kan bevise, hvad mange allerede ved, at cannabis hjælper på epileptiske anfald ved nogen patienter. Vi vil kæmpe for beviserne, så lægerne ikke længere kan forsvare, ikke at lade folk prøve om det kan hjælpe dem.

Vi har valgt at fokusere på børn, da vi er ret sikre på, at døren til voksne automatisk vil blive åbnet hvis først børn får lov. Desuden skal det også nævnes, at vi ikke kun kæmper for 2 epilepsidiagnoser, men for alle med epilepsi som det ville kunne gavne. Muligheden for cannabis som behandling skal åbnes, og det kan kun gå for langsomt.

Vi har besluttet at en meget lille andel på 10 % går til forskning indenfor epilepsidiagnosen CSWS, men meget mere om dette på et senere tidspunkt.

Støt forskning i cannabis til børn med epilepsi – MobilePay 52721.

 

 

 

 

EpilepsiHjørnet

EpilepsiHjørnet er en ny forening, som ønsker at støtte de mange danskere, som har epilepsi og deres pårørende.

Det ønsker vi at gøre ved at være innovativ, ressourcestærk og lydhør.

STØT EpilepsiHjørnet

Støt os


– der er rigtig mange måder at gøre det på og vi bliver så utrolig glade.

Ønsker du at støtte EpilepsiHjørnets generelle arbejde, kan du sende et valgfrit beløb på denne side her:

> STØT EpilepsiHjørnet