Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--epilepsihjrnet-zqb.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Foreningen EpilepsiHjørnet er lukket. - EpilepsiHjørnet

Onsdag den 9/10-2019 blev der afholdt den sidste af 2 ekstraordinære generalforsamlinger i EpilepsiHjørnet. Det blev enstemmigt besluttet at lukke foreningen EpilepsiHjørnet.

Foreningens støttemuligheder vil nu løbende blive lukket ned. Vi skal have gjort regnskabet for foreningen op. Vi kan dog godt allerede løfte sløret for, at der er lidt midler, som vil blive doneret videre. Blandt andet det indsamlede beløb fra vores indsamling til forskning i børn og cannabis. Men det vil vi selvfølgelig informere mere om når endelig opgjort.

Vi vil gerne sende en stor tak til de personer, som har støttet os med enten medlemskab, donation til vores indsamling, stjerner til Drugstars eller på Odendo.

Vi vil gerne sende en stor tak til vores samarbejdspartnere, som valgte at støtte os og vores arbejde, sponserede gaver, penge samt støtte og vejledning/rådgivning.

Vi vil også rigtig gerne sende en stor tak til vores 2 dygtige ambassadørere Søren Schou (Pharfar) og Alex Ambrose – tak for I var villige til at støtte et så nyt projekt og være med til at gøre befolkningen mere opmærksom på epilepsi.

Jeg – Maj-Britt Sanders vil også rigtig gerne sende en stor tak til alle, som har været med i bestyrelsen – både i starten og dem som var med helt til slut. Vi gav det et forsøg, og vi gjorde det altså godt – det har på ingen måde været spildt. TAK.

Hvad nu ?

På den ekstraordinære generalforsamling blev det besluttet, at imødekomme Maj-Britt Sanders ønske om at overtage EpilepsiHjørnet som hendes egen igen. Det blev enstemmigt godkendt.

Fremover vil opslag osv. derfor ikke længere have noget med foreningen at gøre, med mindre det er noteret meget tydeligt.

Foreningen EpilepsiHjørnet takker af.

EpilepsiHjørnet

EpilepsiHjørnet er en ny forening, som ønsker at støtte de mange danskere, som har epilepsi og deres pårørende.

Det ønsker vi at gøre ved at være innovativ, ressourcestærk og lydhør.

STØT EpilepsiHjørnet

Støt os


– der er rigtig mange måder at gøre det på og vi bliver så utrolig glade.

Ønsker du at støtte EpilepsiHjørnets generelle arbejde, kan du sende et valgfrit beløb på denne side her:

> STØT EpilepsiHjørnet